+30 2310 323 003

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Αν σας απασχολεί το ερώτημα πως θα αλλάξετε το σπίτι σας γρήγορα και οικονομικά είστε στο σωστό σημείο…απλά συνεχίστε την ανάγνωση!

H ομάδα της Dimitriadis Group προτείνει αλλαγές και βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να αρχίσετε να το βλέπετε με άλλο μάτι.

Κάντε μικρές βελτιώσεις σε κουζίνα και μπάνιο Αν η αντικατάσταση των ηλεκτρικών σας συσκευών ή γενικά η ολική ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου είναι δύσκολη υπόθεση οικονομικά τότε μπορείτε απλά να κάνετε μικρές αλλαγές. Αλλάξτε τα πόμολα από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας ή αλλάξτε και τις μπαταρίες σε κουζίνα και μπάνιο.

Βάψτε την εξώπορτα Μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσετε το σπίτι σας απλά είναι να βάψετε την εξώπορτά του. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει πολύ και βάψτε την εξώπορτα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας.

Καθαρίστε και βάψτε Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας είναι να του κάνετε ένα καλό καθάρισμα και έπειτα να το βάψετε. Ένα καθαρό σπίτι χωρίς πολλά πράγματα στη μέση μπορεί να σας ανανεώσει πλήρως.

Αντικαταστήστε τα παλιά και «βαρετά» φωτιστικά σας Τα φωτιστικά δεν χρειάζεται να κοστίζουν πολύ ακριβά για να είναι όμορφα. Μπορείτε πολύ απλά να αντικαταστήσετε τα παλιά σας φωτιστικά με καινούργια και μοντέρνα φωτιστικά τα οποία θα ομορφύνουν πολύ τον χώρο σας. Προσθέστε και νέες πηγές φωτός βάζοντας στον χώρο επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά.

Αντικαταστήστε τις πρίζες σας Πρόκειται για μια πολύ οικονομική αλλαγή που όμως θα κάνει τον χώρο σας να ανανεωθεί πολύ.

Αλλάξτε τις κουρτίνες σας Μπορείτε να βρείτε στην αγορά πολύ όμορφες και οικονομικές κουρτίνες οι οποίες θα ανανεώσουν κάθε χώρο σας.