+30 2310 323 003

Κοινωνική ευθύνη

MAKE A WISH

Πινελιές Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας βάζει η Dimitriadis Group στα δωμάτια των παιδιών του Make A Wish της Ελλάδος. Με χρώματα, φως και σχεδιασμούς στο χώρο, μοιράζουμε αισιοδοξία και αγάπη εκεί που την χρειάζονται περισσότερο. Όλη η ομάδα μας δίνει την θετική της ενέργεια, δημιουργώντας  για τα παιδιά ένα μαγικό περιβάλλον όπως ακριβώς το ευχήθηκαν.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Με μια αγκαλιά ανοιχτή για τα παιδιά κάθε χρόνο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αναλαμβάνουμε το βάψιμο του σπιτιού στο Φοίνικα Καλαμαριάς. Χαρίζουμε κι εμείς χαμόγελα κι απολαμβάνουμε να εργαζόμαστε σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά που μας καλωσορίζουν με ενθουσιασμό και αγάπη.

ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Η εταιρεία μας στήριξε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας προσφέροντας φάρμακα και φιάλες αίμα, σε μία κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Ευχαριστούμε θερμά τη Liafarm – Stroumsas, τα ΕΛΤΑ και όλους τους φίλους, εργαζόμενους και συνεργάτες που βοήθησαν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είναι τιμή μας να βάζουμε το λιθαράκι μας και να συντελούμε με την εργασία μας στην βελτίωση των κοινωνικών δομών του κράτους. Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Νεφροπαθών Θεσσαλονίκη για την βράβευση και την αγάπη μου μας δείχνει. Η προσφορά ανακαίνισης της εταιρείας μας είναι η ελάχιστη ανταπόδοση.