+30 2310 323 003

Ανανεώνουμε το σπίτι για την Άνοιξη!

Η νέα σεζόν πλησιάζει κι εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικά tips για το πως να φέρετε την Άνοιξη στο σπίτι! Μικρές αλλαγές μπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας και να φρεσκάρουν τη διακόσμηση!

1. Φυσικά στοιχεία και ουδέτεροι τόνοι

Για μία ακόμη χρονιά οι ουδέτεροι και φυσικοί τόνοι κυριαρχούν στις τάσεις για το interior design. Για να πετύχετε να τους συμπεριλάβετε στο χώρο σας μπορείτε να προσθέσετε ένα βάζο με φύλλα pampas, ένα ψάθινο καλάθι, διακοσμητικά ή άλλα στοιχεία σε ουδέτερα χρώματα!

2. Προσθέστε ενδιαφέρον με υφάσματα!

Οι υφές και τα υφάσματα επηρεάζουν άμεσα την εμφάνιση ενός χώρου, γι αυτό και τα υφάσματα διαχωρίζονται ανάλογα και με την εποχή. Για να υποδεχθείτε την Άνοιξη μπορείτε να ανανεώσετε ή να αλλάξετε τα μαξιλάρια στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάλαφρες ανοιξιάτικες κουρτίνες! Επίσης τα κλινοσκεπάσματα είναι ένας τρόπος να αφήσετε την άνοιξη να μπει στο σπίτι! Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα που αναδεικνύουν τη διακόσμηση του δωματίου με πινελιές χρώματος.

3. Ανανεώστε το σπίτι!

Μικρές λεπτομέρειες όπως ένα μπολ με φρούτα εποχής, μαξιλάρια ή πετσέτες με φλοραλ μοτίβο, ένα κερί με άρωμα από λουλούδια ή φρούτα της Άνοιξης μπορούν να σας βάλουν σε άλλη διάθεση.

4. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα

Εφόσον έχετε τη δυνατότητα μετακινήστε τα έπιπλα και κάνετε αλλαγές στο χώρο! Είναι μια επιλογή με μηδενικό κόστος που μπορεί να ανανεώσει όλο το σπίτι.

5. Προσθέστε χρώμα όπου μπορείτε!

Η Άνοιξη και το χρώμα πάνε μαζί! Μη φοβηθείτε να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι! Εκτός από τα μαξιλάρια και τα κλινοσκεπάσματα μπορείτε να επιλέξετε νέα ριχτάρια, πίνακες και έργα τέχνης, διακοσμητικά ή και μικρά φυτά με χρώμα!


6. Αφήστε το φως να μπει στο σπίτι

Μην ξεχνάτε να ανοίγετε κουρτίνες και παράθυρα, ώστε να αφήνετε το φως να διαπερνά το σπίτι και να φρεσκάρει το χώρο. Δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει περισσότερο άνοιξη από ένα φωτεινό και ζεστό σαλόνι!