+30 2310 323 003

Γιατί το μπλε είναι ένα από τα trending χρώματα για το 2024

Η νέα χρονιά έφτασε και είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα τα νέα Trends στο Interior design! Όπως φαίνεται διάφορες αποχρώσεις του μπλε είναι στις top επιλογές επωνυμιών χρωμάτων. Γιατί όμως πρωταγωνιστεί αυτό το χρώμα;

1. Το μπλε χαλαρώνει και ηρεμεί

Το μπλε είναι το χρώμα της ασφάλειας, ταιριάζει τέλεια με ουδέτερους μπεζ τόνους και είναι ένα εύκολο χρώμα αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά στο σπίτι, χωρίς όμως να το παρακάνετε.

2. Είναι αναζωογονητικό

Πολλές αποχρώσεις του μπλε ή γκρι-μπλε θυμίζουν τον ουρανό και μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση ενώ μας φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας και δημιουργεί ένα καταφύγιο από την πολυάσχολη ζωή μας. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το μπλε, μπορείτε να το βάλετε σε τοίχους, σε επιφάνειες, να χρησιμοποιήσετε μπλε υφάσματα ή διακοσμητικά όπου εσείς επιθυμείτε.

3. Είναι διαχρονικό

Το μπλε είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο σε ένα παραδοσιακό όσο και σε ένα μοντέρνο σπίτι. Όσο οι τάσεις αλλάζουν το μπλε συνδυάζεται αρμονικά με τα περισσότερα χρώματα και μπορείτε είτε να το αναδείξετε προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία στις ίδιες αποχρώσεις είτε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα. Πάντα δημιουργεί μια ήρεμη και πολυτελή διάθεση.

Μπορείτε να βρείτε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, σκούρες, γκρι-μπλε ή baby blue και να τις εντάξετε στο χώρο σας χαρίζοντας αυτή την αίσθηση της ηρεμίας και της αναζωογόνησης!