+30 2310 323 003

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Οι ανακαινίσεις των ξενοδοχείων είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της βιομηχανίας τουρισμού ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα υπηρεσιών με βάση τις απαιτήσεις αξιολόγησης αστεριών και τις προσδοκίες των επισκεπτών.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών, η εταιρεία Dimitriadis Group μοιράζεται μαζί σας τις γνώσεις της στο κομμάτι της ανακαίνισης.

Ένα ξενοδοχείο εάν δεν ανακαινιστεί στο σωστό χρόνο, ενδέχεται να υποβαθμιστεί σε παροχές και υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, μια ξενοδοχειακή μονάδα που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική σαν επιχείρηση, οφείλει να θέσει την έγκαιρη ανακαίνιση ως ένα πολύ σημαντικό κριτήριο.

Ένα επιτυχημένο έργο ανακαίνισης καθορίζεται από το χρόνο, το κόστος και την ποιότητα του έργου.

ΚΟΣΤΟΣ

Ο ασφαλέστερος τρόπος για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να εξασφαλίσουν ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν εντός του καθορισμένου προϋπολογισμού, είναι η επιλογή μιας έμπειρης ομάδας επαγγελματιών, με τη συνεργασία της οποίας θα επιβλεφθεί ολόκληρη η διαδικασία.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες, έως και κάποιους μήνες, ανάλογα με το εύρος των εργασιών.

Με τη σωστή μελέτη και σχεδιασμό, η μετάβαση από την τωρινή κατάσταση στην προσδοκώμενη μπορεί να είναι εξαιρετικά ομαλή και προσοδοφόρα.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τα ξενοδοχεία χρειάζονται μεν αναβάθμιση, αλλά είναι εξίσου σημαντικό οι επισκέπτες να μένουν ευχαριστημένοι ακόμα κι αν οι εργασίες γίνονται γύρω τους. Ένα από τα motos των ξενοδόχων είναι ότι υπάρχουν τρεις κύκλοι ζωής ενός ξενοδοχείου: ανακαίνιση, βασική ανακαίνιση και πλήρης ανακαίνιση.

Ο πρώτος κύκλος μπορεί να συμβεί στα πρώτα τρία χρόνια (κυρίως βασικού εξοπλισμού και επίπλων), μετά την πάροδο δεκαετίας έρχεται η βασική ανακαίνιση και περίπου στα 30 χρόνια η πλήρης.

Συνοψίζοντας, ο Γιάννης Δημητριάδης, τεχνικός σύμβουλος κατασκευών και CEO της εταιρείας Dimitriadis Group, προτείνει:

  • Συνεχής παρακολούθηση του ανταγωνισμού
  • Πρόβλεψη για τη μελλοντική ζήτηση της αγοράς και τις νέες τάσεις
  • Έγκαιρη χρονική υλοποίηση της ανακαίνισης