+30 2310 323 003

ΜΕΤΑΝΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ 7 ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Η ομάδα της Dimitriadis Group σας προτείνει εύκολους τρόπους για να ανανεώσετε το μπάνιο σας το πολύ σε 6 ώρες!

To μπάνιο είναι ένας χώρος που μπορεί εύκολα να ανακαινιστεί καθώς δεν έχει πολλά έπιπλα και συνήθως είναι μικρό. 

Βάψιμο καλό είναι να ξεκινήσετε με ένα βάψιμο. Επιλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και βάψτε όλο το μπάνιο ή κάποια σημεία. Προτείνουμε σκούρες αποχρώσεις καθώς δίνουν μια αισθησιακή πινελιά και αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο, ενώ οι πιο απαλές αποχρώσεις το γλυκαίνουν.

Πετσέτες ανανεώστε τις πετσέτες σας και δώστε τελείως άλλο τόνο σε όλο το μπάνιο. Φανταστείτε ένα μπάνιο με κάτασπρες και ολοκαίνουργιες πετσέτες. Επιλέξτε μονόχρωμες πετσέτες και βάλτε από πάνω πιο μικρές με ρίγες ή σχέδια για πιο παιχνιδιάρικο touch.

Ντουζιέρα και νιπτήρας Επιλέξτε μια μπρούτζινη βρύση η οποία θα δώσει πολυτέλεια στο χώρο. Επίσης επιλέξτε κεφαλή στο ντους που να μπορεί να καθαριστεί εύκολα και αλλάξτε τη βρύση στον νιπτήρα. 

Φυτά Επιλέξτε φυτά που αντέχουν χωρίς το φως του ήλιου και τοποθετήστε τα δίπλα στο νιπτήρα για να τα δουν και να τα θαυμάσουν και οι καλεσμένοι σας.

Κεριά Βάλτε μερικά κεριά για να δημιουργήσετε ζεστασιά και ωραία ατμόσφαιρα. 

Φωτισμός Ο φωτισμός πρέπει να είναι απαλός αλλά καλό είναι να μπορεί να δυναμώσει σε περίπτωση που θέλετε φως για να βαφτείτε, να ξυριστείτε ή να βλέπετε πιο καθαρά.