+30 2310 323 003

ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Έχετε,  ξοδέψει αρκετά χρήμα για να αγοράσετε την όμορφή τηλεόρασή σας, έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για να βιδώσετε την βάση στήριξης στον τοίχο και την έχετε κρεμάσει. Όμως τα γυμνά καλώδια που κρέμονται χαλάνε την αισθητική σας.

Σήμερα, με τον μοντέρνο σχεδιασμό, συχνά βρίσκουμε τις τηλεοράσεις στον τοίχο.  Ωστόσο, δημιουργείται ένα πρόβλημα που πολλοί από εσάς μάλλον θα το έχετε αντιμετωπίσει αν κάποια στιγμή δοκιμάσατε να βάλετε την τηλεόρασή σας στον τοίχο: τα καλώδια που φαίνονται!

Πάμε, λοιπόν να δούμε τι πρέπει να κάνετε για να κρύψετε μια για πάντα τα καλώδια, και είναι ευκολότερο απ’ ότι νομίζετε!

H πιο καθαρή λύση για να κρύψετε μια για πάντα τα καλώδια είναι απόκρυψή τους μέσα στον τοίχο.

Ξεκινήστε κάνοντας μια τρύπα στον τοίχο πίσω από την τηλεόρασή σας (για να μην φαίνεται) και άλλη μία κοντά στην περιοχή απ’ όπου τραβάτε ρεύμα. Περάστε τα καλώδια χρησιμοποιώντας το ειδικό εξάρτημα και κλείστε τις τρύπες με ειδικά εξαρτήματα τύπου cable box, τα οποία θα εφαρμόσουν στον τοίχο σας και θα τις καλύψουν.

Αν τα καλώδια είναι μεγάλα, μπορεί να χρειαστεί να τα κόψετε και να τα ξανασυνδέσετε.

Βάλτε τα στην πρίζα και η τηλεόρασή σας θα διακοσμεί πλέον το καθιστικό σας, χωρίς να φαίνονται τα ενοχλητικά καλώδια και χωρίς να χαλάνε την αισθητική σας!

Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να δείτε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε.