+30 2310 323 003

5 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ

Υπάρχουν λύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπαλκόνι σας σε στιλάτο και λειτουργικό. Για να μην περάσει άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς να το εκμεταλλευτείτε δείτε τις λύσεις που προτείνει η Dimitriadis Group:

Τοποθετήστε ένα τραπεζάκι τοίχου

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι τοίχου σε συνδυασμό με δύο απλά καθίσματα. Εάν επιθυμείτε extra αποθηκευτικό χώρο αντί για πολυθρόνα στη μία μεριά μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μπαούλο με αναπαυτικά μαξιλάρια για να κάθεστε άνετα. Η λύση αυτή είναι πολύ οικονομική και θα κάνει το άχαρο μέχρι στιγμής σημείο να δείχνει πολύ κομψό. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε λίγα λουλούδια για να κάνετε ακόμα πιο όμορφο το μικρό σας μπαλκόνι.

Επιλέξτε λεπτεπίλεπτα πτυσσόμενα έπιπλα

Αν η διάταξη του μπαλκονιού είναι τέτοια που δεν σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ογκώδη έπιπλα, τότε η λύση είναι να επιλέξετε λεπτεπίλεπτα και πτυσσόμενα για να μπορείτε να τα μετακινείτε με ευκολία όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Προσθέστε μαξιλάρια καθίσματος πάνω στις καρέκλες για να τις κάνετε πιο αναπαυτικές και δημιουργήστε μια πράσινη όαση με τα αγαπημένα σας φυτά, γεμίζοντας με αυτά μια απλή ραφιέρα και το περβάζι του παραθύρου σας.

Χρησιμοποιήστε βοηθητικά τραπεζάκια

Τα βοηθητικά τραπεζάκια θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση για να ακουμπάτε το φαγητό σας, κάποιο φανάρι ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο χρειάζεστε όσο κάθεστε έξω στο μικρό σας μπαλκόνι. Αν ήδη έχετε έξω ένα μικρό μπαούλο ή παγκάκι εκμεταλλευτείτε το. Τοποθετήστε όμορφα αναπαυτικά μαξιλάρια καθίσματος και φέρτε από μέσα κάποιο σκαμπό ή ένα απλό τραπεζάκι, τα οποία θα μεταφέρετε ξανά στο εσωτερικό του σπιτιού χωρίς να κοπιάσετε. Για να κάνετε πιο ιδιωτικό και πιο όμορφο τον χώρο σας καλό είναι να τοποθετήσετε καλαμιά στα κάγκελά και να διακοσμήσετε με λίγα λαμπάκια.

Προσθέστε ένα πάσο στα κάγκελα και μεταμορφώστε παλέτες σε αναπαυτικά πουφ

Μπορεί η μόδα της παλέτας να έφυγε από τις μεγάλες τάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά εδώ πρόκειται για εξωτερικό χώρο όχι εσωτερικό και είναι μια πολύ οικονομική και λειτουργική λύση. Τοποθετήστε στα κάγκελά ένα πάσο με δύο σκαμπό για να μπορείτε να κάθεστε όπως σε ένα καφέ με το λάπτοπ και τον καφέ σας, ή με την παρέα σας για ένα μικρό γεύμα και σε μία ή και τις δύο άκρες δημιουργήστε αναπαυτικά πουφ με παλέτες και μεγάλες μαξιλάρες για να μπορείτε να χαλαρώνετε έξω με άνεση. Αν το μπαλκόνια σας είναι υπερβολικά στενό τότε μπορείτε να περιοριστείτε σε ένα απλό ξύλινο πάσο με δύο αναπαυτικά μοντέρνα σκαμπό. Για να κάνετε ακόμα πιο όμορφο τον χώρο προσθέστε όσα περισσότερα φυτά μπορείτε.

Τοποθετήστε δύο αναπαυτικές πολυθρόνες σε συνδυασμό με ένα απλό τραπεζάκι και πουφ

Σε αυτή την απλή λύση, το πουφ είναι το αντικείμενο κλειδί που κάνει τη διαφορά και αυτό γιατί δεν έχει μόνο μια αλλά περισσότερες χρήσεις. Εκτός από ένα επιπλέον κάθισμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν υποπόδιο αν θέλετε να απλωθείτε λίγο παραπάνω ή ακόμα και σαν βοηθητικό τραπεζάκι τοποθετώντας επάνω του έναν διακοσμητικό δίσκο για να έχετε πιο σταθερή επιφάνεια.