+30 2310 323 003

4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ

4 Χρώματα που θα Κάνουν το Σπίτι να Δείχνει πιο Ακριβό

Τα χρώματα έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν το σπίτι να το κάνουν να δείχνει πιο ακριβό. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να διαλέξετε τις σωστές αποχρώσεις. Ο λόγος είναι επειδή η όψη τους επηρεάζει τη διάθεση και εκπέμπουν μια συγκεκριμένη ενέργεια στον κάθε χώρο ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς των Real Estates, υπάρχουν τέσσερα χρώματα που έχουν τη δύναμη να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πολύ πιο ακριβός, χαρίζοντάς του την αίσθηση της πολυτέλειας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα 4 πιο luxury χρώματα για το σπίτι και ποιοι είναι οι ιδανικοί χώροι για να τα εντάξετε.

Λευκό

Αν αναζητάτε ένα χρώμα για να κάνετε το σπίτι να δείχνει πιο φωτεινό, τότε το λευκό θεωρείται ιδανικό. Επιπλέον είναι η πιο ασφαλής επιλογή, αφού ταιριάζει παντού και σε οποιοδήποτε μέγεθος ή στιλ χώρου.

Προσέξτε όμως! Όταν λέμε λευκό δεν εννοούμε απαραίτητα αυτό του ασβέστη. Υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις, όπως το εκρού, το λευκό-γκρι, το ivory και φυσικά το κρεμ.

Βάψτε άφοβα όλους τους τοίχους και το ταβάνι λευκά και αμέσως θα δείτε τη διαφορά. Ο χώρος θα δείχνει πιο μεγάλος, πιο καθαρός, πιο φωτεινός και σίγουρα πιο elegant.

Όλα τα σημεία του σπιτιού, από το καθιστικό μέχρι την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, θεωρούνται κατάλληλα για να «ντυθούν» στα λευκά.

Αποχρώσεις του πράσινου

Οι σκούρες αποχρώσεις του πράσινου είναι ιδανικές για να χαρίσετε πολυτέλεια και περισσότερο χαρακτήρα στο σπίτι. Ανεξάρτητα από το αν τις συμπεριλάβετε στην κουζίνα, το σαλόνι ή την τραπεζαρία, θα δώσουν μια ξεχωριστή έκφραση στον χώρο σας.

Η όψη του παραπέμπει στη φύση και θεωρείται το χρώμα με τις πιο ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα όπως οι ξύλινες αποχρώσεις και είναι κατάλληλο για όλο το σπίτι, από έπιπλα μέχρι τους τοίχους. Επίσης ταιριάζει εξαιρετικά στο σκανδιναβικό στιλ, το οποίο είναι το πλέον δημοφιλές στα περισσότερα σπίτια.

Γκρεζ

Το γκρεζ είναι μια γλυκιά απόχρωση μεταξύ του γκρι και του μπεζ. Χάρη στην ουδετερότητα του, ταιριάζει με όλα τα χρώματα και έχει την τάση να δημιουργεί την αίσθηση της πολυτέλειας.

Υπάρχει μόνο μια παγίδα που πρέπει να αποφύγετε. Αν κάνετε τα πάντα γκρεζ, ή μπεζ, ή γκρι σε όλο το σπίτι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μονότονο και βαρετό. Για να δείχνει πιο ακριβό το σπίτι, μπορείτε είτε να το συνδυάσετε με ένα από τα υπόλοιπα χρώματα της λίστας, είτε να «μπλέξετε» διαφορετικούς τόνους της ίδιας γκρεζ απόχρωσης.

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε και στον φωτισμό. Να θυμάστε πάντα ότι χρειάζεστε πάνω από μία πηγή φωτός σε έναν χώρο. Εκτός από την οροφή προσθέστε και επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά για μια πιο χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Βαθύ μπλε

Η απόχρωση αυτή όταν συνδυάζεται με άφθονο φως δημιουργεί έναν εκλεπτυσμένο χώρο διαβίωσης, ενισχύοντας την πολυτελή αίσθηση. Η διαχρονική αυτή απόχρωση είναι ιδανική για όλο το σπίτι αφού έχει την εκπληκτική ιδιότητα να προκαλεί ηρεμία.

Χρησιμοποιείστε το σε υφάσματα με έντονες υφές σε έπιπλα και μαξιλάρια αλλά και σε τοίχους που θέλετε να τονίσετε.

Τα τέσσερα αυτά χρώματα, αν και διαφέρουν μεταξύ τους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη διαχρονικότητα. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη τους και εντάξτε τα στο σπίτι για να αναβαθμίσετε την αισθητική και την αξία του. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.