+30 2310 323 003

5 ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ STUDIO APARTMENT ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

1. Γκρι και ουδέτερες χρωματικές παλέτες

Τα ουδέτερα χρώματα και οι ανοιχτόχρωμες γκρι αποχρώσεις θα κάνουν κάθε σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Οι ουδέτεροι τόνοι χαρίζουν φως και δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας, κάνοντας το χώρο φιλόξενο και καθόλου αποπνικτικό με περιττές λεπτομέρειες.

2. Χρησιμοποιήστε χαλιά για να διαχωρίσετε τους χώρους.

Ένα από τα δυσκολότερα σημεία της ζωής σε studio ή σε μικρό διαμέρισμα είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε διαρκώς στο ίδιο μέρος.

Αξιοποιήστε τα χαλιά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείτε μικρούς ξεχωριστούς χώρους σε αυτά. Επενδύστε σε ένα χαλί στο χώρο του σαλονιού το οποίο θα ξεκινάει από τον καναπέ και θα επεκτείνεται σε όλο το σαλόνι, διαχωρίζοντας το από την κουζίνα ή το χωλ.

3. Αξιοποιήστε τα ράφια

Μικρά ή μεγαλύτερα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οργάνωση. Μια βιβλιοθήκη, ένας συνδυασμός από μικρά ή μεγαλύτερα ράφια στον τοίχο μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του διαμερίσματός σας. Μια ιδιαίτερη ιδέα είναι στενές κάθετες ντουλάπες για κάθετο αποθηκευτικό χώρο.

4. Φτιάξτε ένα μικρό διαχωριστικό κουζίνας

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό τραπέζι ή ένα stand, το οποίο θα διαχωρίσει το χώρο του σαλονιού από αυτόν της κουζίνας. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καθημερινά γεύματα ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση ξεχωριστών χώρων κουζίνας και σαλονιού.

5. Βάλτε ένα μεγάλο καθρέφτη

Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα έπιπλα. Οι μεγάλοι καθρέφτες είναι ένα από τα πιο επίκαιρα Trend στο Interior Design καθώς μπορούν να κάνουν τον πιο μικρό χώρο να φαντάζει πολύ μεγαλύτερος.

Μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο άνετο , φωτεινό και φιλόξενο. Επιλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν και εφαρμόστε τις στο χώρο σας για να τον δείτε να αλλάζει.